Levering binnen 4 dagen | Verzending 6,90€
Selecteer je auto

Slipt uw koppeling, zit u los of merkt u regelmatig schokken tijdens het autorijden? Dan moet je een koppelingsset kopen om de huidige te vervangen en weer normaal te rijden.

Als u op zoek bent naar goedkope koppelingen voor de beste prijs, dan bent u bij Endado aan het juiste adres!

In onze online winkel vindt u de beste prijzen van de beste koppelingsmerken zoals onder andere Valeo , Luk of Sachs .

U hoeft alleen maar uw merk, model en uitvoering van de auto te kiezen en wij zorgen voor het vinden van de vervangende koppeling of andere onderdelen van het transmissiesysteem die u nodig heeft (lager, kraag, vliegwiel, dubbelmassavliegwiel, versnellingsbak, differentieel, enzovoort).

Waar zijn de koppeling en transmissie van de auto voor?

De koppeling is het onderdeel dat verantwoordelijk is voor het overbrengen van al het vermogen van de motor naar de versnellingsbak van de auto. Hierdoor kunnen we schakelen en elk type schok van de transmissie opvangen.

De koppeling zelf en al zijn onderdelen (vliegwiel, koppelingsplaat,...), maken deel uit van het transmissiesysteem (koppeling, versnellingsbak, transmissieas, lagers, conische differentieelgroep,...) die verantwoordelijk is voor de aandrijving van de motor kracht om de wielen te laten draaien.

Met andere woorden, als de transmissie of een van de onderdelen (met name de koppeling) niet werken, kunt u de wielen van uw voertuig niet besturen.

Wat is de prijs van een koppelingsset?

De prijzen van koppelingssets voor auto's variëren tussen de 100 en 250 euro, al hangt het altijd af van het model, de auto en het merk dat je hebt.

Er zijn goedkope koppelingssets zoals de Valeo 786014 voor € 79 en andere voor hogere prijzen, zoals de Luk RepSet Pro 624373833 voor € 313,60.

Wat de prijs van de koppelingsset of enig onderdeel van het transmissiesysteem ook is, bij Endado wordt de kwaliteit van de verschillende onderdelen gegarandeerd door de beste merken.

Wanneer moet ik de koppeling of een ander onderdeel van de transmissie van mijn auto vervangen?

Het instellen van een aantal kilometers voor het wisselen van de koppeling is ingewikkeld, hoewel misschien 200.000 kilometer het hoogste aantal is dat een onderdeel van uw transmissiesysteem zou moeten bereiken.

Toch is het gebruikelijk om het te veranderen wanneer het breekt, omdat de versnellingen "krassen" wanneer je ze zet of de auto toeren maakt en nauwelijks accelereert.

Het is moeilijk om precies te bepalen welk onderdeel het begeeft, aangezien je de auto moet onderzoeken om te zien of het de koppelingsplaat, de versnellingsbak, het vliegwiel, etc. is.

Welke transmissie en koppeling moet ik kopen?

De ideale methode om de juiste koppeling voor uw auto te kopen, is door de zoekmachine van Endado te gebruiken. Vermeld uw merk, model en autoversie zodat we u passende en gepersonaliseerde suggesties voor u kunnen geven.

Als u zelf wilt zoeken, controleer dan welke koppelingsset uw auto gebruikt en de technische fiche om de meest geschikte te vinden. Normaal gesproken wordt dit gedaan omdat je een goedkopere koppeling wilt kopen dan de huidige, maar het kan gevaarlijk zijn.

Als je vragen hebt over de prijzen van de koppelingsplaten, de koppeling of een ander onderdeel en je weet niet welke je moet kiezen, neem dan gewoon contact met ons op en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste kit.

Topmerken van Koppeling en transmissie

Bestverkochte producten in Koppeling en transmissie