Levering binnen 4 dagen | Verzending 6,90€
Selecteer je auto

Elke kwestie die te maken heeft met het remmen van de auto is bepalend voor onze veiligheid. Het maakt niet uit of het de remblokken, de schijven of de vloeistof zijn, we moeten altijd op de hoogte zijn van de staat van deze componenten om ze zo snel mogelijk te vervangen.

Bovendien hoeft het niet heel duur te zijn. Bij Endado hebben we de beste kits tegen fabrieksprijzen in het hele netwerk .

Wat zijn remblokken?

Deze remschoenen zijn een zeer belangrijk onderdeel van uw auto, aangezien zij, samen met de schijven, de wielen afremmen . Het is met name zijn missie om voldoende wrijving te bieden aan de remschijven om ze te stoppen.

Er zijn 2 soorten:

  • Remblokkensets voor: ze zijn groter en slijten meer dan de achterste.
  • Remschoensets achter: hun werking is hetzelfde, maar ze kunnen niet worden uitgewisseld met de voorste omdat ze kleiner zijn. Ze zouden niet in de tang passen.

De pads zijn geen element dat kapot gaat zoals andere componenten, maar ze lijden wel aan slijtage als gevolg van wrijving . Houd er rekening mee dat rijden met versleten remblokken de remweg vergroot en de auto kan doen slippen.

Om deze reden is het raadzaam om ze vaak te bekijken. Maar als je een cijfer wilt, moet je hooguit de 25.000 kilometer in de gaten houden.

Hoe weten we wanneer we van schoen moeten wisselen?

We kunnen de status van de pillen visueel controleren. Om dit te doen, is het ideaal dat je de wielen demonteert, omdat je op die manier echt kunt controleren hoe ze zijn.

Als de pad minder dan 2 millimeter dik is, betekent dit dat het tijd is om ze te vervangen.

Veel auto's hebben al waarschuwingslampjes op het bedieningspaneel die uitgaan als de remblokken versleten zijn.

Welke merken remblokken heb je?

Bij het kopen van uw remblokken kunt u overwegen een merk te kopen dat compatibel is.

In Endado hebben we veel kits voor een zeer goede prijs. De kits van het merk Bosch zijn bijvoorbeeld bekend . Maar wat uw automerk en -model ook is, we hebben altijd een compatibel model.

Wat is de prijs van remblokken?

Een van de meest gestelde vragen over pads is hoeveel het kost om ze te vervangen.

De prijs is relatief aangezien de kosten van de vervanging afhankelijk zijn van het merk van het voertuig . Hierbij moet je de prijs van arbeid optellen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat de pads een onderdeel zijn dat niet op een autokerkhof kan worden gekocht. Zoals we in het begin al zeiden, is het een van de elementen die de veiligheid van de auto het meest beïnvloeden, dus je moet altijd op zoek naar een nieuw onderdeel.

Als u vragen heeft over welke kits compatibel zijn voor uw voertuigmodel, neem dan contact met ons op.

Topmerken van Remblokken

Bestverkochte producten in Remblokken