Levering binnen 4 dagen | Verzending 6,90€
Selecteer je auto

Remblokken, remschijven, remvloeistof of een slijtage-indicator voor uw auto kopen?

Als u op zoek bent naar de beste prijs, dan kunnen wij u bij Endado helpen!

Wij helpen u kiezen uit honderden opties en merken zoals onder andere Bosch , Delphi of Brembo .

Welke functie heeft het remsysteem van de auto?

Het remsysteem bestaat uit remschijven, remblokken, remvloeistof, slijtage-indicatoren en andere elementen die tot doel hebben de auto te stoppen wanneer de bestuurder dit vereist.

Het hele systeem brengt kracht over via de remvloeistof en verhoogt de druk die je uitoefent met je voet om de wielen te remmen.

Als u niet alles gereed heeft, duurt het langer voordat het voertuig remt of moet u het rempedaal harder indrukken om voldoende te remmen. Dit alles betekent een vergroting van de remweg en een aanzienlijk veiligheidsrisico.

Wat is de verkoopprijs van remblokken, remschijven en andere systeemelementen?

De remblokken, schijven en de rest van de systeemelementen hebben variabele prijzen, afhankelijk van het merk dat u wilt kopen en het model van uw auto.

Er zijn goedkope remblokken en goedkope remschijven voor minder dan €30, zoals sommige merkopties van Bosch (bijvoorbeeld Bosch 0986424558), hoewel andere merken remblokken en deze veel in prijs variëren.

Afhankelijk van uw fout en het element dat u moet wijzigen, verandert de prijs. U hoeft alleen maar uw merk, model en versie van de auto in te voeren en wij zullen u adviseren over de beste opties.

Wat is het ideale moment om je remblokken, vloeistof en schijven te vervangen?

Afhankelijk van welk onderdeel je moet veranderen, moet je op het volgende letten:

  • Remblokken: na 25.000 km moeten we ze kennen. Houd er rekening mee dat de voorste remblokken meestal eerder verslijten dan de achterste.
  • Remvloeistof: deze moet om de 40.000 km worden ververst, maar we raden u aan het peil van tijd tot tijd te controleren voor het geval het onder het voor de auto noodzakelijke niveau zakt.
  • Remschijven: Remschijven gaan meestal ongeveer 2 of 3 cycli van remblokken mee, dus u moet ze na ongeveer 75.000 kilometer gaan controleren.

Welke remblokken/vloeistof/schijven moet ik kopen voor mijn auto?

U heeft verschillende merken remblokken, remschijven en alle onderdelen die u nodig heeft om uw huidige remsysteem te vervangen.

De ideale optie is altijd om uw automodel in onze zoekmachine in te voeren en ons te laten helpen bij het kiezen van de beste. Van de opties die verschijnen, raden we u aan er een te kopen die vergelijkbaar is met degene die u momenteel in uw auto hebt geïnstalleerd (zolang deze goed werkt).

Als je wilt zien welke remblokken we te koop hebben of andere merken tegen andere prijzen, dan kun je altijd zoeken tussen de honderden opties die er zijn. Controleer natuurlijk de technische fiche van uw voertuig en controleer of ze compatibel zijn met uw auto.

Als u geen geschikte remblokken kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we u kunnen helpen bij het vinden van goedkope remschijven of andere onderdelen die u nodig heeft.

Topmerken van Remmen

Bestverkochte producten in Remmen