Levering binnen 4 dagen | Verzending 6,90€
Selecteer je auto

Moet u een onderdeel van het stuursysteem , de ophanging of de schokdempers van uw auto vervangen?

Als u op zoek bent naar een plek om schokdempers en de rest van de onderdelen die nodig zijn voor deze wijzigingen te kopen, dan vindt u ze in Endado voor de beste prijs.

U kunt modellen kopen van allerlei merken auto-schokdempers, zoals onder andere KYB , Monroe , Sachs of Bilstein .

Kies eenvoudig het merk van uw auto, het model en de uitvoering ervan en wij tonen u de juiste onderdelen voor uw auto (spoorstangen, wiellagers, ophangingsschakels, ophangingen en allerlei reacties voor schokdempers).

Waar dienen de besturing en vering in een auto voor?

De ophanging en zijn onderdelenset zijn verantwoordelijk voor het opvangen van allerlei oneffenheden die je dagelijks aantreft in het terrein waar je rijdt. Bovendien verbeteren ze het comfort en de controle over uw auto om het rijden gemakkelijker te maken.

Aan de andere kant is de besturing verantwoordelijk voor het oriënteren van de voorwielen zodat uw auto de instructies die u met het stuur maakt op een eenvoudige en snelle manier volgt.

Beide systemen zijn de hoofdrolspelers als het gaat om het verbeteren van de veiligheid, het comfort en de precisie van het voertuig.

Wat is de prijs van schokbrekers en andere stuur- en ophangingsonderdelen?

De schokbrekers hebben zeer variabele prijzen van 60 tot 300 euro, afhankelijk van het merk en model van uw auto en het merk dat u kiest om de nieuwe schokbrekerset te kopen.

De overige onderdelen zoals onder andere de lagers, ophangkolommen, stabilisatorstangen of fusees verschillen teveel per model en merk, dus het is beter dat je de gegevens van je auto invult en zelf controleert.

De prijs van elk onderdeel, of het nu een goedkope schokbreker is of een duurder onderdeel, heeft een totale kwaliteitsgarantie van de merken en van onszelf. We verkopen niets dat we niet voor onze eigen auto zouden gebruiken.

Wanneer moeten auto-schokdempers worden vervangen?

De voor- en achterschokdempers worden normaal gesproken elke 60.000 kilometer vervangen, hoewel ze, afhankelijk van het model, meer dan 150.000 kilometer kunnen bedragen.

Na 30.000 kilometer beginnen verschillende delen van de schokdempers en de besturing hun effectiviteit te verminderen, dus het is belangrijk dat u na die kilometer regelmatig hun werking controleert.

Merk je te veel instabiliteit, minder controle aan het stuur, rol- of verplaatsing en trillingen aan het stuur, dan wordt het tijd om naar de prijs van schokbrekers voor je auto te kijken en nieuwe aan te schaffen.

Welke schokbrekers en onderdelen voor mijn stuur moet ik kopen?

Omdat het zo'n uitgebreide set onderdelen is, is het normaal dat als u een van deze wilt wijzigen, u het model, het merk en de versie van uw auto in de zoekmachine moet invoeren, zodat we u de juiste opties kunnen laten zien.

Als u desondanks een bepaalde bevestiging heeft van sommige merken schokbrekers voor auto's en niet wilt veranderen, kunt u ook in de catalogus zoeken en reserveonderdelen vinden voor schokbrekers die naar uw zin zijn.

Indien u vragen heeft bij het zoeken naar uw draagarm, fusees, ophangingen of enig onderdeel gerelateerd aan deze systemen, neem dan gerust contact met ons op.

Topmerken van Schokdempers en stuurinrichting

Bestverkochte producten in Schokdempers en stuurinrichting